Welcome to my site
Obiect de activitate
Asociatia Chinologica a Judetului Ialomita (AChJI) este o persoana juridica non-profit, neguvernamentala, infiintata in anul 2003, afiliata la Asociatia Chinologica Romana.
Scopul asociatiei il reprezinta incurajarea cresterii, ameliorarea si folosirea cainilor din rasele recunoscute de catre Federatia Chinologica Internationala.

Concursuri speciale :

 

Stimati Concurenti,

Va facem precizarea ca la expozitiile de la Slobozia la concursurile speciale (Junior Handler) vor participa numai cei care s-au inscris pana la 31.03.2015 si care vor fi in catalog la capitolul concursuri speciale.

Atragem atentia ca inscrierea la concursul Junior Handler, atrage dupa sine si obligatia de achitatre a taxei. Daca v-ati inscris si nu mai doriti sa participati, obligatia de plata ramane. Facem mentiunea ca in cazul in care v-ati inscris si nu ati achitat taxa, veti ramane pe lista cu INSCRIERI NEACHITATE pana la achitarea integrala a taxei, iar numerele de concurs pentru cainii inscrisi (cu taxe achitate) nu vor putea fi ridicate. Concursurile Perechi, Grup de Crestere, Grup de Urmasi sunt gratuite ( nu se percepe taxa de participare ); dar participarea se face numai daca inscrierile au fost transmise pana la termenul limita si exista in catalog.Pentru orice nelamurire ne puteti contacta la tel. 0723-200-388. Datele le puteti trimite la office_achji@yahoo.com. Celor care se vor inscrie, le multumim anticipat.                                                                                                                               

   Organizatorii

 

 

Date necesare pentru concursuri speciale:

1. Junior Handler
            - Numele handlerului, data nasterii, numele cainelui

2. Perechi
            - Numele cainilor (mascul si femela)

3. Grup de crestere
            - Numele crescatorului, numele cainilor (min.3; max.5)

4. Grup de urmasi
            - Numele crescatorului, numele cainilor (min.3; max.5)

Privitor la conditiile de inscriere va rugam sa consultati Regulamentul Expozitional postat pe website-ul A.Ch.R. - www.ach.ro